top of page
421EA1F6-4639-4880-8BC1-D7F3E137DB25.jpg
Tjänster

Som hälso- och livsstilsterapeut med fokus på holistisk hälsa ser jag dig som en helhet. Vad är grundorsaken till att du har obalans i din mage, i dina hormoner eller inte har någon energi?

 

Med hjälp av ett omfattande livsstilsformulär får jag en inblick och uppfattning av ditt liv och tillsammans med den informationen så görs en tung- och ansiktsdiagnostik. Ett verktyg som används mycket inom den kinesiska medicinen. Det är ett otroligt spännande verktyg att använda olika zoner på din tunga och i ditt ansikte, det hjälper till att ge mig information om hur specifika organ mår. Är ditt immunförsvar nedsatt? Är tarmen i obalans? Behöver binjurar stöttas, behöver vi hjälpa levern på traven? Etc.

 

När grundorsaken är lokaliserad så gör vi tillsammans ett arbete för att balansera kroppen till optimal hälsa med långsiktiga och hållbara resultat. Med hjälp av kosten, att tillsätta kosttillskott, cellsalter och homeopatiska medel samt mentala verktyg så hjälper vi kroppen på rätt väg för att hitta mer balans och energi. 

 

Allting hänger ihop och det finns flera olika sätt att stötta kroppen på. Min målsättning är att du ska ha en kropp i balans och massor av energi. Allt för att du ska vara ditt bästa jag och uppnå optimal hälsa. Hälsa och välmående har länge legat mig varmt om hjärtat och varit en del av mitt liv länge. Jag längtar efter att få hjälpa dig att se hela dig som en helhet och hjälpa dig till ett liv i balans med mer energi och optimal hälsa!

 

Boka ett kostnadsfritt första upptäckarsamtal på 15 minuter.

IMG_0767.jpg
 • Tillgänglig online

  Passar dig som har en bra inblick i din kropp och hälsa!

  Läs mer

  1 tim. 20 min.

  2 100 svenska kronor
 • Tillgänglig online

  Passar dig som har gått med obalans i kroppen en längre tid!

  Läs mer

  1 tim. 20 min.

  3 500 svenska kronor
 • Tillgänglig online

  Passar dig som vill sätta en längre plan & uppnå optimal hälsa!

  Läs mer

  1 tim. 20 min.

  7 500 svenska kronor
 • Tillgänglig online

  Boka ett kostnadsfritt första upptäckarsamtal på 15 minuter.

  Läs mer

  15 min.

 • Tillgänglig online

  Boka ett kostnadsfritt samtal på 15 minuter

  Läs mer

  15 min.

bottom of page