top of page

Små, små steg

🐾SMÅ, SMÅ STEG 🐾


Att göra en livsstils förändring kan kännas tufft, stort, skrämmande.

Att behöva ge upp det jag älskar mest? Den där mackan på morgonen, söndags pizzan? Krämiga pastan? Va , ska jag inte få dricka kaffe???



Ingenting är för evigt, att hjälpa sin kropp till balans, att ta små, små steg framåt, att testa att ”ge upp” något som du tror du inte kan leva utan till att inse att du mår jäkligt bra utan det. Eller inse att hmm, det var faktiskt inte mackan som var problemet och tillsätta den igen i en lagom mängd.


Att hitta sin balans är ett detektivjobb och det är spännande och det är så sjukt häftigt att se hur kroppen fungerar och hur den alltid försöker göra det bästa för just dig. När du ger din kropp ( Och knopp! ) rätt förutsättningar så kan den åstadkomma underverk! ✨


Och vet du! Jag njuter fortfarande av bröd, pizza och kaffe. Fast i en helt annan mängd! Att fösa ut något innebär också att tillsätta något annat som gör gott och skapar nya förutsättningar, nya smaker att längta och njuta efter! Det är kul! Att stötta kroppen och hitta till just din balans är en spännande resa!


Och hej, vi är alla mänskliga. Få människor ger upp allting över en natt, alla steg framåt blir till stora steg. Ett litet steg i taget leder till resultat. 2, 5, 10 eller 20 medveten andning om dagen? Vad är rimligt för dig? Är det 2 minuter, bra jobbat! Du gjorde det! Är det att skippa eftermiddagens kopp med kaffe? Bra jobbat, du har minskat ditt intag! Allting behöver inte ske på en gång, små medvetna val det är allt du behöver fokusera på! Små steg framåt! 🐾


Vad blir ditt nästa steg? 🧡


48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page