top of page

Månadens Lifehack Oktober

Hej härliga du! 🧡


Den här månaden vill jag tipsa dig om en riktig superantioxidant: Havtorn!
Hösten är här och det är lätt att huden blir torr och fnasig, då är det super att inta just Havtorn. Vem vill inte vara len och ha en strålande hud? 🧡


Det här lilla superbäret som växer här i Norden är en riktig vitaminbomb för hela kroppen.


Havtorn innehåller höga halter av bland annat A,E & C- vitaminer. Något du också hittar i bären är de viktiga fettsyrorna Omega 3,6, 7 & 9. Just Omega 7 är extra bra för din hud, Flertalet ekologiska hudvårdsmärken använder just havtorn i sina produkter, bland annat M Picaut har en serie fullproppad med superbäret! Min absoluta favoritolja innehållande just havtorn kommer från Oljeteket och den håller mig återfuktad och ger mig det perfekta glowet!


Havtorn är också viktigt och bra för torra slemhinnor i ögon, mun, underliv & tarmen. Så nu när hösten är här och det är lätt att du känner dig torr rekommenderar jag dig att inta havtorn.


Jag brukar använda mig av följande från Membrasin:

Ett annat märke som jag gillar är Nordic Superfood by Myrberg. De har bland annat ett bärpulver med Havtorn / Nypon / Hjortron som är lätt att blanda i smoothies eller ha över din yoghurt, gröt. Med koden SARA30 får du 30%!


Önskar dig en strålande, återfuktande oktober! 🧡

12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page